Behandlingar | Behandlingarna kostar 500 kr /60 min

Thai medicinsk massage

Thailändsk massage är den mest naturliga behandlingen, utan mediciner eller biverkningar. Massagen stimulerar och hjälper kroppen att återfå ett naturligt välbefinnande.

Thai yoga massage

Thai yoga massage är en behaglig akupressur-massage med lånsamma, djupa tryck och yogans stretchrörelser släpper på blockerad energi och spänningar.

Thai style spa & massage

Thai Örtmassage

Örtknyten är en vanlig behandlingsmetod som används i traditionell thailändsk medicin. Det ger en djup avslappning som lindrar stress och trötthet samt förbättrar blodcirkulationen. Örterna i knytet har egenskaper som är antiinflammatoriska, antiseptiska och innehåller antioxidanter.

Varm stenmassage

En otroligt avslappnande djup massage med varma lavastenar. Massagerörelserna med de upphettade stenarna motsvarar 6 massagegrepp med bara händerna. Värmen i kombination med aromaoljor gör att man lyckas komma längre in muskeln utan att känna den smärta som annars en djupgående behandling....

Thai oljemassage

Thai Oljemassage lättar oro och spänningar. Behandlingen anpassas efter kundens behov; fokus är att lösa upp muskelspänningar i rygg och nacke. Thai Oljemassage förbättrar blodcirkulationen, ger avslappning och en känsla av välbefinnande.

Fotmassage med scrub

Trötta fötter gör ingen människa glad. Fotmassage hjälper hela kroppen att slappna av och minskar därför stress, ökar blodcirkulationen och du får tillbaka både kraft och energi i benen.

Lymfmassage

Detta är en mycket lugnande behandling, eftersom lyfsystemet fungera bäst när man är avslappnad ! Lymfsystemet stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen. Behandlinen passar alla men speciellt personer som har mindre svullnad, smärt, domningar eller trötthetssyptom.

 • Vardagar

  10 - 19
 • Lördag

  10 - 18

 • Söndag

  Endast bokning

 • Helg dagar

  Endast bokningar